lørdag 6. desember 2008

O`LYKKE:) Denne utmerkelsen fikk jeg av Fru H som har denne kjempe koselige bloggen http://www.hforhjem.blogspot.com/

Jeg ble SÅ glad!!! Tusen tusen takk, Fru H ;)The blog invests and believes the PROXIMITY - nearnessin space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards."Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"
Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
De som får den av meg er:Disse besøker jeg ofte og er blandt mine absolutte favoritter

Jeg ser noen av dere har fått den allerede, men DENNE er fra meg;))
Ønsker alle en nydelig lørdag:)

8 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Tuen tusen takk- søte deg....

Jeg blir så glad for at du kommer inn til meg og legger igjen noe tanker og ord...Denne awarden er den vakreste jeg har sett. Ektehet og nærhet og vennskap er jo det vakreste som fins på jord. Det skal man sette pris på!

Tusen takk for at du ser meg som din venn- jeg setter stor pris på deg!

Stor klem Heidi-anitha.
White vintage

SOFIESHUS sa...

Tusen takk, min kjære venn:) Satte stor pris på denne i disse tider. Vi trenger nok litt ro også i disse til tider stressende førjulstider. Nå er det bare kos her i heimen, med julemusikk og fyring i ovnen.
Ha en fin lørdag fortsatt:)
Juleklemmer fra meg

Guttemamma sa...

Så skjønne du er!!! Og jeg er kjemepgald for å ha fått den av DEG!! Varm klem, ha en flott lørdag!!

Ida sa...

Gratulerer med virkelig velfortjent award! Du har en superflott blogg ! Også tuuuuusen takk for at du vil gi den videre til meg - jeg er helt målløs jeg :-) Og lykkelig !

Mange klemmer og ønsker om en gooood helg :)

Synnøve sa...

HURRA! Tusen tusen takk, det setter jeg stor pris på :) Skal få gitt den videre snart... Ha en herlig søndagskveld! Synnøve :)

KKannDesign sa...

Tusen tusen tusen takk - jeg setter så kjempe stor pris på å få awards - det varmer langt inn i hjertet!
Jeg syns det er sååå kos å ha fått deg som min blogg venn - storkoser meg hos deg!
Jeg har valgt å ikke legge mine awards ut på bloggen min - men den ligger godt bevart i hjertet - tusen takk!

Ha en super duper søndagskveld!

Tina sa...

Å tusen takk, så utrolig koselig det var da. koselig å ha deg som blogvenn, beklager jeg er litt fraværende men litt hektisk kan du si. Kommer sterkere tilbake. Men tusen takk, vel fortjent til deg og. Ha en fin uke julen kommer jo så fort... Å jeg gleder meg som et lite barn. Klæm

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看