tirsdag 28. oktober 2008

Alt klart til julekort-laging!

Woohoo,i går var jeg å shoppa Tilda-ting, det gjør meg ALLTID så glad:)Dette skal da etterhvert bli julekort til familie og venner. Har masse stempel og annet dill utenom så det skal bli bra. Jeg er nok ikke den "ideèlle"scrapperen,fordi jeg liker det best ganske enkelt..
Ååååå disse søte boksene da!!(bilde viser bare en,har heller ikke sjekket om det er to eller tre..hehe)Oppi der kan man jo ha litt julegotter av ymse slag:)

for ikke å glemme disse to søte vennene her! De skal nok få pryde dørene her i huset til jul, eller kansje jeg bare må henge dem opp nå....vil jo ikke de skal bli rotet bort i jule-vasken..**hihihi** Vil også bare føye til en takk til dere som legger igjen en hilsen hos meg,veldig glad for det!! KOS DERE MASSE!! Klem fra meg;)))3 kommentarer:

Line sa...

Fine bokser, og spennande
prosjekt:0)

KKannDesign sa...

Hei hei..

Herlige bilder fra hagestua di - og bare det at du har hagestue - misunner deg det! Skulle gjerne ha "pakket" inn terrassen og laget hagestue der..kanskje det blir en gang! Smil!

Åsså så mye fint som du har kjøpt til årets julekort - flott! Virkelig kreativ du skjønner jeg! Joa - enig Tilda har mye lekkert!

Ha en fin fin onsdag!

Klem fra KKann

Ida sa...

Det er sååååå mye fint på panduro - og spesielt i Tilda-serien. Var faktisk innom Panduro i går og shoppet litt nytt :-) Det er hva vi kaller materialistisk lykke :-)

klem