søndag 12. oktober 2008

Litt bildeopphengs ideer fra Country living og Martha Stewert


Mange måter å gjøre det på ja..Smart denne siste her, da slipper man å lage "ørten" hull i veggen,hehe. Personlig liker jeg best bildelist metoden, da kan bildene lett byttes uavhengig av størrelse.Og man kan jo ha litt forskjellig på listen, ikke bare bilder.. Ha en finfin kveld:)6 kommentarer:

moa sa...

hei, her har jeg ikke vært før..
for en koselig blogg du har:0)
..og mange gode tips på bildeoppheng, ja mulighetene er mange..
Hilsen fra Moa

Tulip sa...

Hei. takk for koselig kommentar på bloggen min.
Fin blogg du har.
Enig med deg ang. at bildelista er best. Har ikke det selv, men har vurdert det for å unngå alle vegghullene etter bilder.

Ha en fin kveld!

Fru H sa...

Hei!
Fine ideer til biledoppheng du hadde her! Jeg likte den med bildelisten veldig godt. Jeg har en del familiebilder som jeg gjerne skulle ha gjort med.
Takk for tipset:)

Tina sa...

God Morgen! Ja helt enig med deg den bildelista var jo kjempefin, har prøvd å lage en slik vegg i gangen, men her satte du meg jammen på en ny ide. Var ikke særlig vellykket mitt første, så takk takk. Da blir vel mannen fornøyd ja tenker jeg, nye prosjekt arti du hehe, ha en fin dag!
mvh Tina - huset i skogen

KKannDesign sa...

Hei hei - her var det masse fint og siste innlegg åpner jo for mange fine ideer ang hvordan å henge opp bilder! Artig!

Titter innom deg igjen! Smil!

Ha en fin fin tirsdag!

Smil fra KKann

Mi :) sa...

Hei, takk for koselig kommentar igjen ;)
Søt den øverste måten å henge bildene på synes jeg. Så gøy med litt idéer!

Heklingen ja....kremt....altså, det ble åtte lapper i helgen, på min debut er det kanskje ikke så galt? Men jeg har ikke heklet siden søndag....det lover kanskje ikke SÅ bra? Spøk til side, jeg merker at det er lett å bli hektet - phu!! Jeg drømte til og med om hekling etter første dagen, og det blir litt skrudd :D Men jeg er i gang og et går greit. Jeg er ike 100% fornøyd meg alle lappene og sliter litt med at garnet blir for stramt til tider, men; øvelse gjør mester. Eller øvelse gjør iallefall mestrere :D

Du da?

Ha en kos tirsdagskveld ;)

Mi♥