søndag 19. oktober 2008

Nye loppefunn!

Fine fine skålen, tenk med marsipan oppi til jul..namnam..
og denne er det jo en million ideer til :)

litt sengekant lektyre her ja...


Var på to loppiser i går! KAOS! Måtte bare le, folk er helt ville! Jeg skjønner jo at hvis en er samler eller VELDIG interessert så må en være tidlig ute og helst stå først i køen, men HALLO! En trenger jo ikke løpe ned barn på ens jakt!! Haha, vi bare lo........jeg har ikke spisse albuer og liker ikke store trengselfyldte folkemengder,så jeg må nok innrømme at jeg var litt misunnelig på de som sto først i køen,hihi..På den første loppisplassen fant jeg da aldså NADA!(har overbevist meg selv om at det ikke var noe fint der allikevel,hehe) Men det andre fant jeg denne nydelige skålen men liljekonvaller på! Det var jeg så glad for, fordi jeg har nemlig et lite fat i samme mønster som jeg har arvet etter min mormor! O`LYKKE:) Og jeg fant også en osteklokke, den er nok ikke gammel, men jeg synes den er fin fin fordet. Min datter, Olivia, fikk tre bøker...hun var fornøyd. Du ser det er ikke en selfølge det...; jeg har nemlig klart å få et barn som ikke liker å gå på loppiser...Hun er fin og. Hun bråbremser når hun kommer inn og sier; HAR DE GAMLE TING HER? JEG VIL IKKE GÅ INN, DET LUKTER HER! hehe, fin hun, men når hun ser at de selger lapper og brus er alt glemt :)


Apropo lopper må vi nok rydde i kjelleren snart...er nok noen lopper der og ;) ha en fortreffelig aften,klem fra meg:)

7 kommentarer:

Sanna sa...

Så heldig du har vært - den osteklokka var et kupp ! Jeg ELSKER loppemarkeder, men denne helgen rakk jeg ikke gå på noen. Det er vel snart slutt på loppesesongen også forresten.... Ha en fortsatt fin søndag ;o)

Fru H sa...

Søte ting du fant!

Jeg har også mye som skal på loppemarked. Årets siste loppemarked er neste helg. Jeg har satt inn et par annonser på Finn og dersom vi ikke får noen respons der, så forsvinner det neste helg.

Mine barn er heller ikke glad i loppemarked, men de er desto mer glad i kake, så det pleier å gjøre susen:)

Ha en fin uke!

Tulipa sa...

Hej! Vad glad jag blev ett utländskt besök! Mitt första! Vad fint du har det hos dig! Kikar snart in igen! Kram Tulipa

KKannDesign sa...

Hei igjen..

Så fine funn du har gjort - artig med sånn osteklokke..jeg bruker ikke min..men har jo blitt oppmerksom på at det er mange bruksområder..Smil!
..og bøker er alltid morsomt - jepp dattera mi vil nok også helst bare inn i butikker som lukter nytt..smil!

Nydelige peiser du viser - og jeg viser gjerne fram min..selvom den ikke kan måle seg med noen av peisene du viser her! Smil!

Ha en fin fin mandag!

Smil fra KKann

Lilla Blanka sa...

Hej!

Vilka fina loppis-fynd!
Tycker så mycket om glasklockor, man kan helt enkelt inte få för många :)

Kram
Mia

fotballenka sa...

Hei! Fant deg gjennom kkanndesign, og den osteklokka falt jeg helt for! Fint å se at det er flere som liker loppis....
Fin blogg du har!

Tulip sa...

Koselige ting du har funnet på loppis. den skåla var kjempesøt med liljekonvall-mønster.

Ha en flott kveld...