torsdag 6. november 2008

Julehjerter

Da var det julehjertene sin tur. Disse har ligget i mange år nå faktisk (flau...) å ventet på å få pynte mitt julehjem,hihi:) Så NÅ skal de få liv.. og flere skal de også bli i år har jeg bestemt meg for..., eller rettere sakt jeg blir fint nødt! fordi da min kjære datter så disse "bestilte hun HUNDRE stykk til å ha på treet sitt på rommet. Heldigvis for meg er hun ikke mer enn 4,5 år og uten begrep om hvor mye hundre er..hehe.
Disse hjertene er jo VELDIG kjente her i blogglandia, så de behøver vel ingen særlig mer omtale..hehe, men for det det er verdt...

...så henger jeg noen på treet, noen rundt forbi på skapdørene, noen pynter spisestolene, noen får pynte pakker, noen får bli med andre hjem, noen hviler under glassklokke, og resten(hihi) legges i en blank skål..
Takk for koselige hilsner! Kjempe kjekt! Ha en HJERTELIG kveld <3<3>6 kommentarer:

Fru H sa...

Søte hjerter. De skaper koselig julestemning.

Ha en fin kveld!

Heidi-anitha sa...

Sååå koselig med julehjerter! Så fine stoffer du har. En nydelig samensetning av prikker og ruter ect.. lekkert!

Gleder emg til å se mere til dem når de er ferdige:)

God helg til deg!

Klemmer White vintage

Agatha sa...

Hjerter får man aldir nok av:0) Er jo så dekorative. Har et prikkete stoff som jeg har lyst til å lage hjerter av, får se i helga om reg rekker. Ha en god helg:0)

SOFIESHUS sa...

Herlig herlig. Har du fått dilla nå??:) Jeg fant plutselig en pose med kjekke "julestoffer" som nok blir til hjerter eller Tildamuffins. Ikke godt å si. Ha en fin kveld.
Hils mannen.
Klemmer

Ida sa...

Så mye fint stoff du har der! Og kjempefine hjerter! Hihi.. det er godt hun ikke har helt begrep om hvor mange hundre er enda - da kunne du ha blitt veldig opptatt i dagene fremover :-) Skal sy noen flere hjerter også.. kjekt siden det er så lekende lett ;-)

Ha en fiiiiin helg! KLem

Ida sa...

... om ikke du finner slike bokstaver i Stavanger - så så jeg noen "litt" større på Living i dag (dere har vel living i stavanger??) til 89,- Det var bare "JUL" da - men det kan jo være like greit ;-)

Takk for skjønn hilsen hos meg!

Klem