mandag 10. november 2008

Påbegynt julekalender..pew!

Da var årets julekalender påbegynt. Lille var i bursdag i ettermiddag så da fikk jeg pakket inn endel, har ikke kjøpt alle 24 enda... litt irriterende for det blir ENDA ETT prosjekt som må gjøres ferdig....Fant en til material-pakke med fjordårets TILDA-nissepar...hadde jeg helt glemt ut:) Så jeg har nok å henge fingrene i! O`LYKKE!!
Det blir jo endel(masse,hehe) smånips i en slik kalender, men det er jo det hun liker så..pytt pytt. Det er vel litt av vitsen og:) Tenkte jeg skulle kjøpe MAMMA MIA-cdèn, i pakke nummer en, så hun kan lære seg HELE teksten...litt lei den samme strofa..hehe

Ellers viser det seg nå at TINGELING er interessert i å lære å sy...hihi..ihvertfall skal hun oppi ALT!!
HA EN FIN FØR FØR FØR FØR FØR FØR FØR FØR FØR FØR FØR JULS KVELD,hihihih8 kommentarer:

Guttemamma sa...

..ja,det er noe hele tiden!! Vi har hatt 72 pakker vi...,men i år har jeg bestemt at det blir 24 stk,så får de "bare" hver tredje dag!!!

Tina sa...

Flinke deg, puh har ikke begynt enda, men kunne tenkt meg bytte ut kalenderen, har sett så mange fine, men er vel litt sent ute. Takk for koselig melding, blir så hoppende glad når noen legger igjen disse sporene, heheh. Ha en fin fin kveld og uke!

Tulip sa...

Her har du vært effektiv...
jeg er imponert!

Har ikke kommet lengre enn til tankeprossessen her. Men det er en viktig del av jobben det!!

Våre to er vant med å trekke gaven annenhver dag, det har gått helt fint!

SOFIESHUS sa...

Godt du e igang. Her i heimen e eg slått ut av magesjau..... igjen.
Prøver å få gjort litt håndarbeid innimellom.
Ha en fin kveld, så prates me:)
KLemmer

rod i hob sa...

Heldig hun som får pakke kalender!! Eg og vil ha :-) Nydelig pus -og akkurat slik puser skal være -overalt og spesiellt oppi alt :-)

Heidi-anitha sa...

Så koselig... tenk nå er den deilige julehøytiden snart her.. Men November kan jammen være veldig koselig den også.. da har man så mye fint å se fram til, og man kan begynne å småpynte litt...

Kalenderpakker er så spennede..syns det er helt topp å få sitte for meg selv og pakke inn små pakker jeg vet hun/han blir glad for..ha på fin julemusikk og drikke en kopp gløgg...

klem White vintage.
Heidi-anitha

KKannDesign sa...

Herlig stoffer.
Herlig inspirasjon.
Herlig pusekatt.
Herlig kalendergaver.

Ha en herlig tirsdag!

Smil fra KKann

Eline sa...

Ja det er jo litt av et arbeid å lage julekalender. Jeg slipper unna med en lego og en *biler* kalender i år. Og det er deilig, men mine er jo så store da. Skjønn pus du har ;)
Så flott den *zikhusbyen* i et innlegg lenger ned.
Ha en fin dag ;)